Hold styr på julegaverne

By | 18. november 2015

Julen nærmer sig, og dermed også behovet for at sende og modtage julegaveønsker. Og hvis du, ligesom mange, ikke har helt styr på hvad du kan skrive på ønskesedlen, kan det måske hjælpe, at tænke lidt ude af boksen.

En gavetrend, der ganske vist har eksisteret i nogle år, men som for alvor buldrer frem i øjeblikket, er oplevelsesgaver. Oplevelsesgaver er, ganske kort fortalt, et gavekort til en oplevelse. Og ikke bare én oplevelse – der er næsten uendelige muligheder og så mange forskellige typer oplevelser, at det nærmest kun er fantasien, der sætter grænser.

JulegaverAlt lige fra biografture og middage på fancy restauranter, over i de mere ekstreme og vilde oplevelser som f.eks. spiontræning, faldskærmsudspring, racerbilskørsel og meget, meget mere.

En oplevelsesgave er en god gaveidé, fordi det er en meget personlig gave – både at give, men også at modtage. Der er blevet gjort nogle tanker i forhold til modtageren og den pågældende oplevelse han/hun får af giveren. Dermed er det ikke ”bare” et almindeligt gavekort på et givent beløb til en given butik – nej, det er en personlig gave, du kan se frem til at opleve med en eller flere, du holder af. Alt afhængigt af hvilken oplevelse der er tale om, selvfølgelig.

Julegaver på mobilen

Den, for nogen, svære disciplin, at skrive ønskeseddel kan din mobil hjælpe dig med.

Der findes indtil flere apps, der hjælper dig med at holde styr på dine ønskesedler. Af de bedre kan blandt andet nævnes Post Danmarks ”Ønskeskyen”, der både fås til Android og iPhone.

Denne app gør det nemt og overskueligt, at sende og modtage julegaveønsker og ikke mindst, at organisere din julegaveshopping.

Du kan oprette flere ønskesedler til f.eks. jul, fødselsdag o. lign., og sende dine ønsker direkte videre til dem, der skal have dem. Modtageren af din ønskeseddel kan så gå ud og vælge en gave og ”krydse den af” på din liste, så du ikke får flere af den samme gave og dermed skal ud og bytte.

Og selvfølgelig er det så snedigt indrettet, at du ikke kan se hvilke gaver der er krydset af. Det er naturligvis kun modtagerne af din ønskeseddel, der kan det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

twelve − eleven =