iWorks bliver nu gratis til iPads

By | 15. september 2013

Ved den årlige præsentation af Apple nyheder her i september, var der en nyhed der kom til at stå lidt i baggrunden af iPhone-nyhederne: at iWorks bliver nu gratis for alle nye iPad brugere. Desuden har Apple  lanceret en ny version af sin iCloud, så man nu kan tilgå og redigere iWork-dokumenter fra en browser. Også denne løsning er gratis for alle Apple-brugere. Den forudsætter at man har oprettet en iCloud konto. Foreløbig er det en beta udgave, men det er kun et spørgsmål om tid. Prøve at kig på icloud.com
Skærmbillede 2013-09-15 kl. 20.19.54
Dermed har vi nu en situation, hvor alle nye brugere af iPad og iPhone får adgang til gratis tekstbehandling, regneark og præsentations-program, i form at Pages, Numbers og Keynote.
Til Mac koster Apples apps fortsat penge, men det er nok slet ikke utænkeligt, at gratis-strategien finder vej til den platform også.

Presset på Microsoft stiger
Selv om Word, Excel og Powerpoint er meget velkendte og veletablerede arbejdsredskaber hos de fleste virksomheder og forbrugere, skal Microsoft i stigende grad forsvare sig mod andre leverandører og løsninger.
Google Apps/Docs (også gratis i forbrugerudgaven) er en af de løsninger, der ligger på lur for at kunne nuppe de Office-kunder, der måtte være fristede til at prøve et alternativ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

eleven + one =