Dyr i vand

Her er en app der er super til at inddrage iPaden i biologiundervisingen. “DYR I VAND” er udviklet af Kingoconsult,  og appen kan bruges til at undersøge dyrelivet i de danske vandløb. Den giver helt nye muligheder for at gøre feltarbejdet mere interessant.

Tag din i-Pad med “DYR I VAND” med ud i Naturen til et vandløb. “DYR I VAND” giver dig mulighed for at arbejde interaktivt med at finde og registrere små dyr i vandet og ved bredden. “DYR I VAND” giver dig et resultat af din undersøgelse med en vurdering af vandløbskvaliteten. Du kan gemme dit resultat, billeder fra stedet og personlige notater i en rapport, som kan sendes, gemmes og printes ud, når du kommer hjem.

“DYR I VAND” understøtter undervisningsforløb med fokus på vandløbsøkologi og vandløbskvalitet, samt at gennemføre undersøgelsesbaseret naturfagsundervisning. “DYR I VAND” kan også bruges som redskab til at vurdere vandløbskvalitet.
“DYR I VAND” indeholder også et leksikon, som giver eleverne mulighed for fordybelse i undersøgelsen af smådyrene, og et interaktivt billedopslag, hvor eleverne kan hælde dyrene, de finder, ned i en virtuel spand. Når undersøgelsen afsluttes vil app’en beregne vandløbskvaliteten vurderet efter Dansk Vandløbs Fauna Index på baggrund af indholdet i spanden.
“DYR I VAND” indeholder en rapportskabelon, hvor eleverne selv kommenterer deres arbejde og tager billeder af vandløbet og omgivelserne. Eleverne opfordres til at analysere og bearbejde deres resultater og opstille løsningsmodeller for de problemer, som de afdækker i deres undersøgelse.

Scrolleliste_1

4 thoughts on “Dyr i vand

  1. admin

   Hvis du ikke kan finde den på din iPad, så er det måske fordi den ikke er installeret. Prøv at finde den ved at trykke på Hent i App Store.
   Det er den måde du kan hente Apps på :-)

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

eleven − 7 =