AppWriter

By | 14. juni 2012

AppWriter DK - LingApps ApS

AppWriter er den første teksteditor til iPad, fra Lingapps, som giver ordblinde alle de nødvendige værktøjer til at læse og skrive tekst på dansk, britisk engelsk og tysk. AppWriter har integreret oplæsning og ordforslag. 

Der er ikke behov for netværksadgang eller 3G-adgang. Alle værktøjerne kører og afvikles direkte på iPad’en.

Naturlige stemmer sikrer en høj kvalitet i oplæsningen. Vælg mellem stemmer på dansk, britisk engelsk og tysk.

Alle menuer og knapper i AppWriter læses op. Vælg mellem at:

  • Læse fra markøren
  • Læse markeret tekst
  • Læse sætning for sætning
  • Få oplæsning under skrivning
  • Juster hastigheden

Desuden bliver ordene markeret under oplæsning.

Få hjælp til at skrive med ordforslag. AppWriter giver kontekstbaserede ordforslag. Det betyder at det kun er de ord, der passer ind i sammenhængen, som foreslås i skriveprocessen. Ordforslag hjælper med at danne ord og sætninger, og hjælper med at producere tekst af høj kvalitet samtidig med at reducere den tid, det tager at skrive en tekst. Ordforslagene foreslås i en ordliste, hvor det også er muligt at høre de enkelte ord, før de overføres til teksten.

Dyslexie-fonten er en anden fantastisk feature i AppWriter. Fonten gør det nemmere for ordblinde at adskille de forskellige bogstaver. Det reducerer antallet af læsefejl, og gør det generelt nemmere og hurtigere at læse en tekst.

Dokumenter oprettet i AppWriter kan sendes som email, kopieres til udklipsholderen eller uploades til Google Docs eller Dropbox. Dokumenter kan også importeres via Google Docs eller den indbyggede “Åbn i”-funktion.

Hvis du er interesseret så Ring på 3168 0195

 

One thought on “AppWriter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

20 − 13 =