Læseguld

By | 6. november 2013

Så er der kommet en efterfølger til du rigtig gode app Knæk Læsekoden.
Folkene bag Læse guld skriver selv:

Læseguld er udviklet i samarbejde med Time2learn og er en efterfølger til Knæk Læsekoden. Vi starter hvor Knæk Læsekoden slipper og arbejder videre med at sammensætte lyde til ord. Læseguld er udelukkende til rå, effektiv læse- og stavetræning og indeholder ikke distraherende underholdning. Det er vigtigt, da det kræver meget koncentration at lære og at automatisere lydmetoden i læsning.læseguldss

Appen henvender sig til dem, der er på 0. – 2. kl. niveau i læsning. Det er en fortsættelse af gratisappen Læseguld bare lidt sværere og med mange flere ord.

Når man skal lære at læse, skal man kunne sætte lyde sammen til ord, som giver mening. Det kan for mange være en lang og svær proces. Både for forældre, der ikke ved hvordan og for børn, der synes det er svært. Derfor er det tit denne del at læseprocessen, der ikke bliver øvet nok.

Denne del af læseindlæringen er det vigtigste trin i læseprocessen for at knække læsekoden – og det skal trænes meget. Der skal gives god tid til at lytte og smage på lydene og derudfra høre, om det er noget, der giver mening eller ej. Det er en god idé også selv at sige lydene højt og lade lydene ’læse’ ordet.

Vi anbefaler at træne med denne app 10 min. om dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

8 + eleven =