Meebook

By | 20. august 2012

Med Meebook kan underviseren sammensætte undervisningsmateriale af de fleste medier, forlagsmateriale mm. til et samlet undervisningsforløb. Indholdet deles nemt, lovligt og sikkert, og vil fremstå som et samlet forløb på elevernes iPads. Eleven vil kunne skrive og gemme personlige noter, se egen progression, besvare opgaver  mm. Undervisere har desuden også muligheder for differentiering, og at vidensdele med kollegaer.
Meebook tager udgangspunkt i underviserens daglige arbejde, og er derfor didaktisk gennemtænkt og brugervenligt, og tager også eleverne i hånden i digitaliseringsprocessen.

Du kan oprette en gratis frontløbermeebook.com og prøve det. Fra sitet styrer underviseren indholdet og eleverne kan logge på med elev-appen som du kan finde i App Store

meebook student - meebook aps

Hvorfor meebook from meebook on Vimeo.

2 thoughts on “Meebook

 1. Palle

  Meebook er et distributionsværktøj. Det giver gode muligheder for at dele indhold med eleverne, men ingen mulighed for elevaktivitet. Det bygger (måske utilsigtet?) på en tankpasserpædagogik, som ikke har meget med dansk undervisningstradition at gøre. Sorry

  Reply
  1. admin

   Hej Pelle
   Tak for dit indlæg.
   Jeg har kigget på Meebook, og vil give dig ret i, at det er et distributionsværktøj, men lige frem at sige at det bygger på en tankpasserpædagogik, synes jeg er lidt overdrevet. Men jeg vil også ønske, at der kommer mulighed for i højere grad at kunne bruge det som et samarbejdsværktøj, for eleverne, vil være et kæmpe ønske.
   Desuden vil det også være et ønske, at eleverne kan udlodde fra iWorks apps på iPaden. Her tænker jeg på pages, Keynote og Numbers.

   Hilsen
   Mads

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

two × two =