Udskift din brugte iPhone eller Samsung med en ny

By | 2. december 2015

Har du en brugt og gammel iPhone eller Samsung, men kunne du egentlig godt tænke dig en nyere model? Fortvivl ej, der er nemlig rig mulighed for at score sig en brugt iPhone til spotpris – også de nyeste modeller.
Der er nemlig kommet et stort marked for køb og salg af brugte Apple-produkter, hvor virksomheder køber og sælger brugte iPhones og Samsung-modeller. Det giver dig som forbruger mulighed for at sælge din brugte iPhone til en relativt god pris, hvilket du kan bruge på at investere i en nyere model.
Hvis du, dine forældre eller andre, du kender, derfor har en eller flere brugte iPhones til at ligge i skuffen, kan det være, den kan indbringe jer et pænt beløb.

iPhone 2ndbest.Hvilke brugte iPhones opkøbes?
Det korte svar er: stort set alle. Der findes opkøbere til alt fra fuldt funktionsdygtige iPhones og ned til iPhones med ødelagt skærmglas og andet. Du får dog naturligvis en bedre pris, jo bedre stand din iPhone er i. De nyeste modeller kan indbringe dig flere tusind kroner, men ældre modeller såsom iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5 og lignende er ligeledes penge værd.
Derfor kan du med fordel indhente et uforpligtende tilbud på din iPhone, hvorefter du kan overveje handlen.

Hvilke farer er der ved at købe en brugt iPhone?
Hvis du køber en brugt iPhone af en privatperson over nettet, kan der være en række farer forbundet hermed. Det kan være, den er stjålet, eller at den går i stykker kort tid efter handlen.
Derfor er det en god idé at købe fra et firma, der specialiserer sig i at købe og sælge brugte iPhones. Her er telefonen nemlig gerne gennemtjekket for at sikre, at alt fungerer som det skal. Ydermere kører flere firmaer med en slags udvidet garanti, hvilket sikrer dig mod defekter og andet, hvis uheldet skulle være ude kort tid efter køb.
Derfor er du markant bedre stillet, hvis du køber fra et troværdigt firma. Du må dog påregne, at en brugt iPhone naturligvis ikke er det helt samme som en fabriksny en af slagsen, men det er alligevel en rigtig god måde at spare tusindvis af kroner på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

20 − twelve =