Pi Casso

By | 30. oktober 2012

Pi Casso er udviklet af Holstein & Schmidt et dansk kreativt center. De har specialiseret sig i underholdende og oplysende kunstudgivelser for børn og kreative voksne i alle aldre.

Ideen bag Pi Casso – Min egen kunstmalebog er, at børn gerne vil lære om kunst, bare det bliver på deres egen måde. Med app’en kan børnene male på tegninger inspireret af verdens største kunstværker, f.eks. Mona Lisa af Leonardo da Vinci og Skriget af Edvard Munch.

App’en er udviklet i et samarbejde mellem idemanden Finn Lykke Schmidt, der er psykoterapeut, kunstformidler og forfatter af flere børnebøger om kunst, hans søn, projektkoordinator Rune Schmidt, og udvikler Morten Bek Ditlevsen. Pi Casso – Din egen kunstmalebog indeholder en lang række tegne- og maleredskaber og muligheder for at skabe sine helt egne nye og overraskende udgaver af berømte værker.

Pi Casso – Min egen kunstmalebog indeholder lige nu en malebog med mange af verdenskunstens mest kendte værker. Til december kommer en malebog med amerikansk kunst, og til foråret kommer en malebog med udelukkende dansk kunst.

Her kan du finde en quick guide til Pi Casso

Pi Casso - My Own Art Painting Book - Holstein & Schmidt ApS

2 thoughts on “Pi Casso

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

20 + 11 =